Sikkerhed skal skærpes omkring mobile håndboldmål

Foto: TV ØST

Dansk Håndboldforbund vil nu anmode alle landets klubber om at skærpe sikkerheden omkring mobile håndboldmål, det skriver DR Sjælland.

Det sker som reaktion på ulykken i Stenlillehallen i denne uge, hvor en 14-årig dreng blev hårdt kvæstet da et mobilt håndboldmål væltede ned over ham.

- Vi vil skrive ud til vores klubber, hvor vi anmoder dem om at skærpe sikkerheden både ved faste mål, men også løse mål der ikke er i brug, siger leder af klub- og elitesektionen i Dansk Håndboldforbund Frank Smith.

En 7-årig dreng i Norge blev i januar dræbt, da et håndboldmål væltede ned over ham, og det fik også Norges Håndballforbund til at indskærpe sikkerheden overfor alle norske klubber.

I Roskilde blev en 9-årig dreng kvæstet af et væltet håndboldmål i februar, det fik Roskilde kommune til at skærpe sikkerheden i kommunens haller.

Det samme gør Sorø kommune nu efter tirsdagens ulykke, og de vil sørge for at deres erfaringer bliver delt med andre kommuner.

- Vi vil fortælle om, hvordan vi har håndteret det fra start til slut, herunder hvad vi har gjort for at øge sikkerheden, siger fagcenterchef i Sorø kommune Henrik Madsen til DR Sjælland.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App