Seernes videoer: Velbesøgte valgsteder

01:07

Der var godt gang i valgstederne i Rødby, Langebæk og Holeby. Det fortæller tre af vores seere, der har indsendt billeder fra deres stemmesteder.

På en grå og trist valgdag mødte borgerne op for at stemme i Langebæk Hallen, som pudsigt nok ligger i Stensved. Det fortæller Bjarne Fehstedt fra Stevnsved, der var forbi for at afgive sin stemme dér.

- Der er 1.544 stemmeberettigede i Stensved, og klokken 12 havde 20,9% afgivet deres stemme. I forbindelse med valget benyttede Dansk Folkehjælp lejligheden til at samle penge ind til julepakker til økonomisk trængte i området, fortæller Bjarne Fehstedt.

På valgstedet i Holeby på Lolland var Bente Sonns afstemningssted.

- Her var der godt besøgt. Viceborgmester Henrik Høegh var til stede ved valhhandlingen. Borgmester, Holger Schou Rasmussen figurerer sidst i videoen i samtale med valgtilforordnede, Hanne Møller, fortæller Bente Sonn fra Holeby.

Og i Rødby, hvor Pia-Britt Ruberg satte sit kryds fortalte valgbestyrer, forhenværende borgmester Gert Mortensen, at Rødby klokken 14 havde Rødby Kreds passeret en stemmeprocent på 33, skriver Pia-Britt Ruberg.

På billedet herunder ses valgstedet i Toxværd - indsendt af Nikolaj Stegmann:

Foto: TV ØST

Foto: Nikolaj Stegmann, Holmegaard

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App