Så er den hjemme !!

Efter 10 intense træninger tegner der sig nu et flot billed af hvordan seniorlandsholdets program kommer til at se ud i Holbæk. Det bliver bare super.

Programmet kører på skinner, selvom gymnasterne endnu ikke synes de kan huske alle de arme som præger alle serier - men et skarpt falkeblik ud over gruppen fortæller, at sådan hænger det ikke helt sammen.

ALLE er med - måske mangler der lidt i huskeren - men der er masser af tid.

Som instruktør er det en stor fornøjelse at arbejde med gymnaster, som udviser energi, glæde, vilje for at slutte med en super opvisning i Holbæk.

Der bliver da heldigvis også tid til at snakke forventninger omkring L 2009 - bliver det lige så godt som i Svendborg - der står som det allerbedste landsstævne nogen sinde for de fleste af os. Kan vi nu komme til at sove i samme lokale ? Vi mærker tydeligt at alle er tændte og glæder sig atter en gang at opleve fællesskabet og suset fra Holbæk.

Jeg glæder mig særligt til at opleve L 2009 udenfor opvisningsstadion. I "gamle dage" så jeg "kun" gymnastik - men nu er der så mange spændende aktiviteter, så det bliver der focus er denne gang - og så er der jo lige indmarchen. Når jeg ser klippet på TV2 øst med faneindmarch er jeg næsten i Holbæk og får samtidig den helt specielle fornemmelse indeni - åh det bliver dejligt at opleve det atter en gang.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App