Rejsekort mangler lokale salgssteder

Foto: TV ØST

Der er ingen salgssteder med Rejsekort i Gørlev, Ruds Vedby eller omegn, når Høng Boghandel lukker ved månedsskiftet. Det skriver Kalundborg Folkeblad.

OK-Benzin i Høng solgte masser af klippekort, men har takket nej til at sælge Rejsekort, fordi der er for meget besvær med det.

- Der skal stilles et stort skrummel op, 15 medarbejdere skal lære at bruge det, og der er kun tre procent at tjene på salget, siger Benny Krogholt til Folkebladet.

I Ruds Vedby har Finn Klindt Hansen, der har OK-Benzin i Rudsgade, også meldt fra, fordi det viste sig, at al fortjeneste - og mere til - forsvandt i gebyrer og bankgaranti.

Movia fortæller, at der er salgssteder i Dianalund, Stenlille og opstillet rejsekortmaskiner hos syv storgrossister, blandt andet Dagrofa, Coop og Dansk Supermarked, og kiosker i Vestsjælland, hvor man altså kan købe »pre-loadede« anonyme rejsekort.

Derudover kan man også med Dankort tanke op i Tølløse, Nykøbing Sj. og Asnæs og på stationer med en rejsekortautomat samt DSB-stationer/Kort og Godt.

  

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App