Marineret grillet lammeculotte:
4 personer
2 lammeculotter
1 dl. Ribena saft – ufortyndet
1 dl. rapsolie
1 dl. soja
½ dl. sød chilisauce
4 stilke koriander
peber
1. Lammeculotterne pudses af for sener.
2. Alle ingredienser blandes og korianderbladene hakkes og kommes i.
3. Læg culotterne i marinaden mindst 24 timer.
4. Steg culotterne på grillen eller i ovnen ved 200 gr. 25 min.
Lammekrebinetter med hvidløg og rosmarin:
4 personer
600 gr. lammekød – hals, tværreb eller bovkød
1 kvist rosmarin
2 fed hvidløg
olie
salt og peber
1 æg
1. Kødet hakkes på kødhakkeren med grove huller.
2. Rosmarin og hvidløg hakkes fint og blandes i kødet med ægget.
3. Farsen formes i 8 stk. - som ovale hakkebøffer.
4. Steges ved moderat varme i olie på panden 4-5 minutter på hver side.
(Krebinetter kan evt. paneres i rasp).