NFH-projekt får TV 2 Sport til at dække 1. divisionsbold

Foto: TV ØST

Nykøbing Falster Håndboldklubs projekt og indkøb af to landsholdsspillere har vakt så stor opsigt, at TV 2 næste sæson dækker 1. divisions håndbold.

Når Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) efter sommerferien rykker ned i 1. division, så rykker TV 2 Sport med. Normalt dækker TV 2 kun håndbold i landets bedste række, men projektet på Falster er så spændende, at stationens sportskanal vil følge med i NFH's rejse. Det skriver TV 2 Sporten på sin hjemmeside.

For nylig offentliggjorde klubben, at den har skrevet kontrakt med landsholdsspillerne Kristina 'Mulle' Kristiansen og Mette Gravholt - to store profiler i håndboldverdenen, og med en nyunderskrevet kontrakt med Niels Agesen som cheftræner fra næste sæson oveni er klubben klar til at sætte kraftigt ind i forhold til straks at komme tilbage i ligaen og forblive der.

Fans er medvirkende årsag

NFH kalder projektet 'NFH version 2.0', og det finder de altså så interessant på TV 2 Sport, at de i næste sæson lover at live-transmittere mindst en kamp fra hallen på Falster.

TV 2 Sports chefredaktør, John Jäger, siger, at også klubbens mange trofaste fans, der er kendt i hele håndboldlandet for deres massive opbakning til det lokale hold, har været medvirkende årsag til beslutningen om at tage en tur med i 1. division.

- Publikum skaber så fed en stemning på Falster, så i næste sæson gør vi en undtagelse, siger han.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App