Nederlag til NFH

NFH tabte fredag aften endnu et skridt i kampen for at overleve i dameligaen. Det blev til et nederlag mod SK Århus.

SK Århus kunne i aftes forlade Nykøbing Falster og Scandlines Arena med en sejr på 25-21. Det var ellers en af de kampe, som hjemmeholdet skulle vinde, hvis håbet om at forblive i dameligaen skal gå i opfyldelse.

Men 935 tilskuere så gæsterne gå til pausen med en føring på 15-12. Og NFH formåede ikke at indhente århusianerne i 2. halvleg.

Cecillie B. Pedersen blev topscorer for NFH med fem mål.

Holdets kommende cheftræner, Niels Agesen, overværede kampen fra tilskuerpladserne.

Træneren fra Team Tvis Holstebro blev kort før kampen præsenteret som afløser for Kenneth Sahlholdt, der stopper efter denne sæson.