Mistænkte i voldssag stadig på fri fod

Foto: TV ØST

De tre slagelseanere, der er mistænkt for at stå bag et brutalt voldeligt overfald i Odense, er stadig på fri fod. Politiet mener, at de gemmer sig i København.

Politiet leder fortsat efter tre unge mænd, der er mistænkt for at stå bag et brutalt overfald på en 23-årig mand fra Odense forrige weekend. Det skriver Sjællandske.

Manden blev overfaldt i sin hjemby, efter at de alle fire angiveligt havde været på samme værtshus. Den 23-årige mand blev blandt andet sparket i hovedet og trampet på og blev efterfølgende lagt i koma.

Genkendt af betjent

På overvågningsbilleder genkendte en betjent to af gerningsmændene, fordi han tidligere har arbejdet hos politiet i Slagelse, og også den tredje mistænkte i sagen viser sig at komme fra samme område. De er dog endnu ikke fundet.

- Vi mener ud fra de oplysninger, vi har fået fra miljøet, at de tre efterlyste gemmer sig i København. Det er nok lidt lettere at gå under jorden dér end i for eksempel Slagelse, siger politikommissær Hugo Larsen fra lokalpolitiet i Slagelse til avisen.

Han tilføjer, at de nok skal finde frem til dem før eller siden. Den 23-årige er udskrevet fra hospitalet igen efter overfaldet.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App