Mænd kvitterede med kniv for gæstfrihed

Foto: TV ØST

Et knivrøveri var takken til en 68-årig mand, der søndag morgen inviterede 2 mænd med hjem til morgenmad, fordi de ikke havde noget sted at være.

En 68-årig mands venlighed blev søndag morgen udnyttet af 2 mænd. Tidligt på dagen var den 68-årige mand fra Vordingborg faldet i snak med 2 mænd med nordafrikansk udseende på Københavns Hovedbanegård.

Under samtalen kom det frem, at de 2 mænd ikke havde noget sted være, og den 68-årige mand tilbød at tage med dem hjem til Vordingborg, hvor de kunne være.

Fik kniv for halsen

Da de var ankommet til den 68-åriges bopæl fik de morgenmad, men pludselig efter morgenmaden tog den ene af mændene en kniv frem og holdt den op mod den 68-åriges hals. Herefter rodede de hans lejlighed igennem og stjal nogle guldringe, en guldhalskæde, en mobiltelefon og en bærbar pc og forsvandt fra lejligheden mod togstationen.

Den 68-årige kontaktede straks politiet, og selv om politiet hurtigt var på banegården, var de 2 mænd ikke at se.

De beskrives henholdsvis som cirka 16-17 år, spinkle af bygning og med kort brunt hår. De var iført korte sorte jakker og joggingbukser. Politiet hører gerne fra vidner, som har set de 2 mænd, eventuelt omkring Vordingborg banegård søndag formiddag.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App