Lys fremtid for Sjællands pendlere

Foto: TV ØST

Et hurtigt blik på de nye folketingsmedlemmers løfter fra før valget viser, at den kollektive trafik og regionens veje vil få et gevaldigt løft i den kommende periode.

Der er stadig tvivl om, hvem der kommer til at sidde på regionens 28 pladser i folketinget. Men en ting står klart. Regionens folkevalgte vil kæmpe en brav kamp for pendlerforholdene i regionen.

Størstedelen af de politikere, der i disse timer venter på en plads i folketinget, har nemlig været ude med løfter om en forbedring af de offentlige transportmidler og regionens veje.

- Det offentlige skal sikre gode veje på Sjælland, sagde Gitte Seeberg (NA)

- Infrastrukturen skal udbygges herunder blandt andet rute 21 gennem Odsherred, rute 23 til Kalundborg samt jernbanen på Nordvestbanen, sagde Jacob Jensen (V)

- Det er afgørende, at der laves en helhedsorienteret løsning for infrastrukturen på hele Sjælland, sagde Colette Brix (DF)

- Jernbanen mellem Vordingborg og Ringsted skal rettes ud, Ole Sohn (SF)

- Vi skal have styrket den kollektive trafik, Henrik Sass Larsen (S)

Osv. osv. osv. Det lader til, at der i hvert fald er ét spørgsmål, som partierne kan blive enige om. Men tror du på, at der kommer til at ske væsentlige forbedringer i den kollektive trafik og på Sjællands vejnet inden for næste regeringsperiode? Kom med en kommentar herunder. 

(Du kan selv se nærmere på folketingsmedlemmernes mærkesager i præsentationen på forsiden. Gå til forsiden)

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App