Han bliver savnet

Foto: TV ØST

Erik Aagaard blev kun 59 år. Han har siden 80'erne været aktiv i kommunalpolitik i Svinninge og siden i ny Holbæk Kommune. Og også i Røde Kors bliver han savnet som konsulent.

Han var som sit kropssprog: Engageret og involveret. Han har deltaget i utallige indsamlinger for Røde Kors og var i mange år regionskonsulent og torvholder for de frivillige Røde Kors medarbejdere i Vestsjællands Amt. Her er han højt skattet for sin inspirationskraft.

- Både for mig personligt, og for de mange frivillige er det her et meget, meget stort savn, siger Peter Sørensen, formand for Røde Kors i Holbæk.

Erik Aagaard var et af den slags mennesker, der ikke kan lade være med at have flere kasketter: Som regionskonsulent for Røde Kors, i en periode udsendt i Afrika med familien. Men også som Borgmester og siden Viceborgmester i Svinninge kommune. 24 år for De Radikale blev det til i kommunalpolitik.

- Erik har haft et stærkt ønske om at gøre verden til et bedre sted. Han er drevet af et socialt engagament, som både viser sig i det meget daglige og lokale og på det globale plan, som udsendt for Røde Kors, siger Gunnar Nielsen, Formand for den Radikale Vælgerforening i Holbæk.

Erik Aagaard efterlader sig 6 voksne børn, et plejebarn og sin hustru.

Han druknede mandag morgen ved Tobjerg, Tusenæs. Politiet mener der er tale om en tragisk ulykke - opstået da Erik Aagaard ville tage sig en dukkert fra sin jolle efter at have tømt sine fiskegarn. Lokale så ham kæmpe for at holde sig oppe i vandet kort før han forsvandt.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App