Glemte penge i hæveautomat: Bank efterlyser uheldige kunder

Foto: TV ØST

To uheldige kunder har hævet kontanter i pengeautomaten i Møns Bank i Bogø By, men glemte at tage pengene med. Derfor efterlyser banken nu kunderne.

Møns Bank på Bogø efterlyser nu to uheldige kunder, som har hævet kontanter i bankens automat, men som så har glemt at tage pengene med sig. Begge gange er pengene hævet i bankens automat i Bogø By og begge gange har venlige borgere indleveret de glemte kontanter til banken. 

- Senest har vi fået besøg af den lokale buschauffør, Torben Hansen, Fanefjord, som indleverede et beløb hos os, som han opdagede i automaten. Og for 14 dage siden sad der endnu en stak sedler i automatens udbetalingslem, da vi mødte ind, fortæller Lisbet Jensen fra Møns Bank

Transaktionerne kan desværre ikke spores tilbage til de rette kunder, men banken har videooptagelser af de uheldige.

- Vi opfordrer de uheldige til at komme ind i banken, så vi kan sammenholde historierne og udbetale beløbene til de rette ejermænd, siger Lisbet Jensen.

Det er ikke sædvane, at bankerne efterlyser uheldige kunder på denne måde, skriver banken i pressemeddelelse. 

- Den normale procedure er, at man lader pengene gå på en difference-konto, men Møns Bank er en lokalbank, og vi strækker os altid langt for at give den bedste service, slutter Lisbet Jensen.

Billederne øverst i artiklen stammer fra bankens overvågningskamera.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App