Brøndbyfans spærres inde

Foto: TV ØST

På søndag får B. Frem besøg af superligaklubben Brøndby. Og sikkerheden på Sakskøbing Stadion er i top, når pokalkampen fløjtes i gang. Det lover næstformanden.

På søndag når klokken slår 17.30 vil omkring 4.000 fodboldfans - halvdelen formentlig Brøndby-tilhægere - fylde godt op på tribunerne på Sakskøbing Stadion.

Det har fået B. Frem til at opruste:

 - Lige siden lodtrækningen har vi arbejdet hårdt på sikre stadion bedst muligt, og vi synes, vi har tjek på det, siger Lars Ødegaard, der er næstformand i B. Frem til TV2ØST.

Skrækscenariet er Århus Stadion i søndags. Her forcerede brøndbyfans en barriere og angreb AGF's sikkerhedsvagter med slag og spark. Det skulle nødigt gentage sig i Sakskøbing. Derfor har B. Frem allieret sig med Brøndby:

- Vi har haft besøg er deres sikkerhedschef. Han har givet os gode råd, og politiet er også inde over, fortæller Lars Ødegaard.

Omkring 75 sikkerhedsvagter - både lokale og fra superliga-klubben - skal holde øje med tilskuerne. Og så skal et 1,8 meter højt og 525 meter langt hegn holde brøndby-tilhængere fra hjemmepublikummet:

- Det burde være nok. Vi kan i hvert fald holde klubbernes tilhængere adskilt, siger Lars Ødegaard.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App