Bedst og værst i regionen

Foto: TV ØST

Der er meget stor forskel på internethastigheder her i regionen. Og Nordvestlolland har de dårligste hastigheder i hele landet

I postnummeret 4953 Vesterborg på Lolland finder man landets dårligste internet.

Det viser den seneste kortlægning af landets internetforbindelser, som Erhvervsstyrelsen har stået for.

I det nordvestlollandske postnummer har 1 ud af ti kun adgang til internet på op til 2 Mbit/s, der er så langsomt, at det f.eks. kan tage lang tid at få adgang til en hjemmeside, og det kan være umuligt at se levende billeder.

Hvor i regionen er det bedst?
Væggerløse og Idestrup på Sydfalster er tilsyneladende de postnumre i regionen, der er bedst dækket med super-hurtigt internet.

Her har mindst fire ud af fem borgere og virksomheder adgang til kunne surfe og hente informationer i et snuptag med en såkaldt download-hastighed på 100 Mbit/s.

Dækningen er dog også rigtig god i Herlufmagle, Korsør, Vemmelev, Ruds-Vedby, Dianalund, Asnæs, Rørvig, Rødvig, Rønnede, Haslev, Næstved, Karrebæksminde, Vordingborg, Nykøbing F, Gedser og Maribo.

Det er typisk områder med fibernet. Her har næsten alle mulighed for at få adgang til hurtigt at hente oplysninger på internettet - med 50 Mbit/s

I den allerstørste del af regionen - 83 postnumre - har højst 1 en ud af 100 borgere ifølge opgørelsen adgang til superhurtigt internet på 100 Mbit/s.

Du kan finde oversigten fra Erhvervsstyrelsen her

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App