Uro under bandeaktion i Nakskov: Politi finder skydevåben og narko

Foto: TV ØST

1 af 2

Der opstod onsdag aften uro i Nakskov, da politiet gennemførte en aktion mod bandemiljøet i byen.

En aktion mod bandemiljøet i Nakskov udløste onsdag aften uro i byen, da en række mennesker mødte op i byen for at forhindre politiets arbejde på stedet.

Under aktionen fandt politiet narkotika og flere våben – og en enkelt person blev anholdt – lejlighedens beboer. Han er siden blevet varetægtsfængslet frem til den 26. september ved et retsmøde, der blev afholdt bag lukkede døre.

- Det er vores opfattelse, at våbnene har forbindelse til bandemiljøet, og derfor er det med tilfredshed, at vi har sikret, at disse våben ikke finder anvendelse i den verserende konflikt mellem personer fra Mongols og Satudarah, siger politiinspektør Kim Kliver.

Bil kørt ind i politistation

Senere på aftenen blev en bil smadret ind i en port på politistationen i byen, og politiet kæder selv hændelsen sammen med aktionen i byen samme aften.

I forbindelse med bilen, der kørte ind i porten til politistationen i Nakskov vil politiet meget gerne høre fra vidner, der har set noget i tidsrummet fra 19.00-22.30 i Nakskov i området mellem politistationen og Klostergade.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Sådan så porten ved politistationen i Nakskov ud, efter en bil havde påkørt den.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App