'Kongevejr' i dag: Så varmt og solrigt bliver det hos dig

Årsagen til det smukke vejr skal findes i et lille højtryk, som belejligt ligger i Danmarks nærhed. Det giver ikke blot solrigt vejr, men også svage vinde. Arkivfoto. Foto: Tom Trædmark Jensen‎

I samarbejde med tv2.dk

Solrigt vejr, næsten ingen vind og temperaturer op til cirka 22 grader vil gøre onsdagen til den flotteste sommerdag, vi har set længe.

Det er en kølig onsdag morgen. Temperaturen har været helt nede på 5,8 grader i Billund i Midtjylland.

Men det er også en smuk og solbeskinnet morgen, hvor der kun lokalt er lidt tåge, der ligger som 'scenerøg' over landskabet nogle steder i landet.

Tågen skal nok forsvinde allerede i løbet af morgenen, og så får vi en fantastisk flot og rolig augustdag, hvor temperaturen når op mellem 20 og 22 grader de allerfleste steder.

 prognoseanimationen øverst i artiklen her kan du se, hvordan temperaturerne ventes at udvikle sig i løbet af dagen netop dér hvor du bor. 

Der dannes cumulusskyer 

Årsagen til det smukke vejr skal findes i et lille højtryk, som belejligt ligger i Danmarks nærhed. Det giver ikke blot solrigt vejr, men også svage vinde.

I dagens løb kan der især mod syd og vest i landet dannes nogle cumulusskyer - de små 'vattotter', der blot vil pynte på den blå sensommerhimmel. 

Forventede temperaturer den 23. august 2017 klokken 16.30. Foto: TV 2 Vejret

Mod nord og øst er det ikke utænkeligt, at store dele af dagen bliver helt skyfri.

Dagen i dag bliver ugens absolut flotteste dag og sandsynligvis den mest solrige i over én måned. 

Læs også 50-100 storke set på Orø: - Det er helt fantastisk

Tip os Har du et godt tip?

I samarbejde med tv2.dk
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App