Lovestorm valgt ind i TV ØSTs repræsentantskab

Foreningen Sammen om Lolland-Falster, der står bag Facebook-siden Lolland-Falster Lovestorm, blev onsdag valgt ind i TV ØSTs repræsentantskab.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tanken om at fremme positive historier om Udkantsdanmark er nu nået ind i TV ØST's repræsentantskab.

På et møde onsdag aften blev 24-årige Nicolaj Sand Rasmussen fra foreningen, Sammen om Lolland-Falster nemlig valgt ind i TV ØST's repræsentantskab.

- Vi søgte om medlemskab i repræsentantskabet efter henvisning fra et af de andre medlemmer, som synes det var et godt koncept. Vi følte, vi godt kunne byde ind med noget her. Vi er jo lokaliseret på Lolland-Falster, så vi dækker jo ikke regionen, men vi føler måske, at vi kan sprede nogle gode budskaber, være et forbillede, siger Nicolaj Sand Rasmussen.

En indgangsvinkel til de unge

Sammen om Lolland-Falster er nok mest kendt for sin facebookgruppe "Lolland-Falster Lovestorm", som opstod som reaktion på TV2 programmet, "På Røven i Nakskov".

Facebooksidens formål er at sprede positive historier om Lolland og Falster.

- Min opgave i foreningen er at være indgangsvinklen til de unge. Det er lidt det samme, jeg skal være i TV ØSTs repræsentantskab, siger Nicolaj Sand Rasmussen.

Direktør på TV ØST, Vagn Petersen glæder sig over, at Nicolaj Sand Rasmussen blev valgt ind:

- Med sin unge alder er han et friskt pust i vores repræsentantskab, siger han.

Foruden "Sammen om Lolland-Falster" blev også Dansk Handicapråd og Ældrerådet på Lolland valgt ind.

TV ØST's repræsentantskab

Repræsentantskabet er garant for TV ØSTs folkelige forankring i regionen, og medlemmerne udpeges af det regionale kultur- og samfundsliv – heriblandt folkeoplysningen, seer- og lytterorganisationer, idræt, teater, kunst, musik, museer, natur, arbejdsgivere, lønmodtagere, kommuner samt to støtteforeninger.

Repræsentantskabet har to vigtige opgaver:
  • at give efterkritik på TV ØSTs programmer
  • at vælge TV ØSTs bestyrelse hvert fjerde år
TV ØSTs repræsentantskab består af medlemmer, der vælges for en fireårig periode. Indeværende periode løber til den 31. december 2017.

Nyhedsoverblik