Eventyr sluttede brat: Næstved slået af nordjyder i kvartfinale

Pokalkvartfinalen på Næstved Stadion endte 1 - 3 til Aab. Foto: Jacob Bagge - TV ØST

Her til aften sluttede eventyret brat for de grønne spillere i Næstved Boldklub, da de blev slået i aftenens pokalkvartfinale. Kampen endte 1 – 3.

Normalt spiller de i den næstbedste fodboldrække. Men i pokalturneringen lykkedes det holdet at nå helt frem blandt landets otte bedste hold.

Torsdag aften mødte Næstved Boldklub så superligaholdet AaB, da pokalkvartfinalen blev spillet på Næstved Stadion. Desværre sluttede eventyret, da de blev slået af gæsterne fra Aalborg.

Kampen endte nemlig 1 – 3 til AaB.

Tilskuerne i Næstved var mødt talstærkt frem, og skuffelsen blandt de trofaste fans var stor efter aftenens afgørelse.

- Det er pisse ærgerligt, men vi havde lidt forventet, at de ville tabe. Vi mangler en angriber, der kan lave nogle mål. Der er AaB bare lidt skarpere end os. Det må vi jo tage med, desværre, siger Jakob Johansen, der er lokal Næstved-fan.

Artiklen fortsætter under billedet.

Jakob Johansen var skuffet efter dagens kamp. Foto: Jacob Bagge - TV ØST

Skuffelsen var dog ikke helt så stor hos Christian Jensen, der også var inde for at se kampen.

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig. Men på den anden side var det en kvartfinale. Det er godt klaret af Næstved, siger Christian Jensen.

Kampens første to mål blev scoret af Tom van Weert fra AaB. Og ved pausen var stillingen udlignet til 1-2 til nordjyderne, efter Kristoffer Munksgaard havde scoret det første mål for hjemmeholdet.  

Men de grønnes spil kunne ikke sikre en sejr over førstedivisionsholdet i denne omgang. For allerede efter fem minutter i anden halvleg scorede Magnus Christensen mål til 1 - 3.

Artiklen fortsætter under billedet.

  Foto: Jacob Bagge - TV ØST

Dermed var hjemmeholdets spil ikke godt nok, hvilket fansene måtte erkende her til aften.

- Offensiven fungerede godt hos Næstved. Vi havde lidt defensive problemer, men offensivt mæssigt fungerede det godt især hos vores førstevalgsangriber. Så jeg er tilfreds. Det er AaB og superligamandskab, men vi klarer det okay, synes jeg, siger Christian Jensen.

- Vi har en fadøl, så nu skal vi bare fejre, at vi trods alt har været i kvartfinalen, selvom vi har spillet et lidt skidt forår, siger Jakob Johansen.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App