Efter større aktion i Slagelse - fem personer er varetægtsfængslet

Torsdag foretog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ransagning af mere end 25 adresser. Foto: René Lind

Fem personer er blevet varetægtsfængslet fredag, efter politiet torsdag foretog en større politiaktion rettet mod bandemiljøet i Slagelse.

Fem personer med tilknytning til det kriminelle bandemiljø er blevet varetægtsfængslet.

Det sker, efter politiet torsdag eftermiddag var massivt til stede i Slagelse i en større aktion på forskellige adresser i Slagelse.

Der blev foretaget ransagning af mere end 25 adresser, og politiet anholdt i den forbindelse otte personer, blev sigtet sigtet for narkotikahandel, ulovlig våbenbesiddelse og ulovlig besiddelse af kniv.

00:29

Politiet havde torsdag gang i en større aktion i Slagelse i øjeblikket, hvor de blandt andet har droner i luften. Foto: René Lind - Lind Foto

Luk video

11 anklagepunkter

Sjællandske var fredag til stede ved grundlovsforhør og hørte sigtelsen blive læst op, inden dommeren besluttede at lukke dørene af hensyn til efterforskningen. 

Der var ifølge avisen 11 anklagepunkter fordelt på de fem anholdte, og omdrejningspunktet for anklagerne var store mængder narkotika - primært hash og kokain, som er fundet på forskellige adresser i Slagelse - herunder på Nansensgade, Bredahlsgade, Mølletorvet og Kierulffsvej.

Der blev også fundet et større pengebeløb, salgsposer, knive, en machete og et magasin til et håndvåben.

Politiet har desuden medtaget en række andre effekter, der nu skal undersøges nærmere.

Artiklen er opdateret:

  • 11. okt 2019 kl. 18:28 Artiklen er opdateret med information om, at de fem personer blev varetægtsfængslet, og Sjællandskes oplysninger fra grundlovsforhøret.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App