DragsholmRevyen tilpasser forestilling efter ny politisk virkelighed

Foto: Frederik Thorup - TV ØST

Dragsholmrevyen joker med aktuelle samfundstemaer i årets forestilling "Hjæææælp". Nu har de ændret i numrene til en socialdemokratisk virkelighed.

DragshomRevyen på Odsherred Teater har tilpasset sig det politiske landskab.

Selvom revyen egentlig havde premiere i sidste uge den 21. juni, har revyen nu ændret indholdet, så det passer til, at Mette Frederiksen er blevet statsminister.

- Det er da enormt svært. Men det bliver vi jo nødt til, og vi synes også, det er sjovt selv at gøre det, siger Bente Eskesen, revydirektør og skuespiller, Dragsholmrevyen.

Årets forestilling ”Hjææælp” har mange politiske temaer

Dragsholmrevyen løber af stablen for 13. gang i år og tager udgangspunkt i Odsherred og ser herfra ud over resten af landet og verden.

Årets dragsholmrevy med titlen ”Hjææælp” har flere politiske temaer på programmet. Der er både en humoristisk irettesættelse til sure bloggere, klima-frelste og klima-ignorante, pantebjørne-elskere og sundhedsapostle.

Og der er ingen, der går udenom.

Men da Mette Frederiksen officielt blev udnævnt som statsminister onsdag og præsenterede sine minidstre torsdag, tænkte revydirektøren måske for alvor "hjææælp", for nu skulle indholdet i forestillingen også tilpasses.

- Det aktuelle betyder meget for os

Dragsholmrevyen havde da også planlagt et nummer, der handler om Danmarks nye statsminister Mette Frederiksen. Nummeret kan opdateres alt efter, hvad der sker, og nu da ministerlisten er blevet lagt frem, så skal det da også kommenteres.

- Det aktuelle betyder meget for os, og at publikum synes det er sjovt, siger Bente Eskesen.

Revydirektøren forsikrer dog, at det publikum, der kom i starten af juni, ikke får nogen anderledes oplevelse, end dem der kommer til august.

- De får ikke to forskellige forestillinger. Men de får en ekstra ting ind til de forskellige numre, og vi har faktisk to numre, vi er ved at lave om på nu, hvor vi udforsker, om vi kan gøre det meget aktuelt, siger Bente Eskesen.

Læs mere om Dragsholmrevyen her.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App