Danmarksmesterskabet tabt for fødderne af Benløse FC

Benløse Floorball Club har lørdag aften tabt finalen i Danmarksmesterskabet, da de vindbidte jyder fra BFC Vendsyssel slog dem i en neglebidende kamp.

En spændende kamp løb lørdag aften af stablen i Arena Randers. Det var ingen ringere end de to floorball mastodonter Benløse FC og BFC Vendsyssel Hot Shots, som tørnede sammen i superfinalen.

Efter intense 60 minutter måtte Benløse FC kalde sig Danmarks næstbedste floorballhold efter det for kampen sigende resultat 5-3.

Drengene fra Benløse kæmpede bravt til det sidste. Men målscoren Brian Nielsen fra BFC Vendsyssel Hot Shots blev aftens helt store stjerne, da han afgjorde kampen med et gennemført hug mod mål, hvilket førte plastikbolden op i hjørnet bag Benløse keeperen. Man kunne næsten kalde det et - ja, Hot Shot.

Dermed sendte han Benløse modløse hjem.

Stor support fra fansene

De gæve sjællandske gutter var ikke taget alene til det jyske. Med sig havde de to busser fyldt med supportere, der var tydelige at mærke under den højspændte kamp.

Men den store opbakning var desværre ikke nok til at løfte de benløse drenge. Så nu kan hold og fans pege snuden hjem mod øst i fælleskab og med sig tage oplevelsen, nederlaget og sølvmedaljen.

En cadeau skal der lyde til holdet fra Vendsyssel, som absolut kæmpede en brav kamp og dermed kan vende hjem mod nord til Brønderslev - et trofæ rigere.

Høj intensitet

Lige fra start var kampen hård, og da Benløse FC kom foran 0-1, var det til at mærke kampgejsten hos BFC Vendsyssel Hot Shots. De satte pres på og hurtigt stod den 1-1, og så 2-1 til gutterne fra Brønderslev.

Men Benløses første målscore Peter Pfneiszli kunne endnu en gang sætte bolden i netmaskerne til 2-2. Dermed var 2. periode fuldstændig åben.

Flere gange var spillere fra begge hold ude i banden, og udvisninger blev det også til i løbet af kampen.

I sidste øjeblik

Kun et minuts tid inden 2. periode blev fløjtet af, så kunne Frederik Stigaard udligne til 3-3 efter den tredobbelte målscore Brian Nielsen havde sendt nordjyderne foran godt halvejs inden i perioden.

3. periode var lidt mere tandløs. Der var afslutninger, der var frislag og der var gejst på tribunen. Men vi skulle over halvejs ind i perioden før det første mål viste sig. Og herfra tog det fart for nordjyderne.

I 19. minut kunne Brian Nielsen endnu en gang sende Brønderslev på sejrskurs - og denne gang for good. Han var i sandhed et hot shot i denne kamp.

Med et mål til 5-3 og kun 50 sekunder igen, der så det sort ud for de sjællandske spillere.

Kampen er slut. BFC Vendsyssel Hot Shots fra Brønderslev er Danmarksmestre. Tak for en underholdende kamp.