Motorbrøl og håndtegn: Arrangører vil fordoble besøgstal til ung rockfestival

01:01

VIDEO: Arrangørerne var i dag forbi Holbæk for at reklamere for rockfestivalen. Video: Søren Kiehn - TV2 ØST

En larmende festival kræver larmende reklame. Derfor kører rockfans Nordvestsjælland tyndt i dag.

I København har metalfestivalen CopenHell fået enorm succes med titusindvis af deltagere. Festivalens medvind kunne måske få konkurrenter til at ryste lidt på hånden - men ikke i Nordvestsjælland.

Her er frivillige nemlig i gang med at arrangere den fjerde udgave af Asgaard Rock Festival som afholdes 16. og 17. august i år.

- Det er nu 4 år, vi holder det. Det startede som en lille ting for nogle lokale bands kunne have et sted at spille. Vi startede med at have 300 mennesker, også har vi fordoblet besøgstallet år for år. I år tænker vi, at vi skal gøre besøgstallet endnu større, så vi må ud og gøre opmærksom på, at vi findes, forklarer medarrangør Peter Karlsson fra Veddinge.

Artiklen fortsætter under billedet

Brølende motorcykler har kørt Nordvestsjælland tyndt for at reklamere for festivalen. Foto: Søren Kiehn - TV2 ØST

Derfor er arrangørerne og andre rock- og metalfans i dag på rundtur i det meste af Nordvestsjælland. Derfor blev blandt andet Holbæk, Vig, Asnæs og Rørvig i dag gæstet af Harley Davidson-motorcykler, kæmpe trucks og andre larmende køretøjer - og selvfølgelig masser af musik, der skal sprede det glade budskab om festivalen.

Selvom der bliver spillet metal, vil der også være andre former for rock, lover Peter Karlsson.

- Der er heavy metal og håndtegn, men også bluesrock og akustisk guitar. Vi prøver at ramme spektret så bredt som muligt, så der skal være noget for alle, der kan lide musik, siger Peter Karlsson.

Artiklen fortsætter under billedet

Medarrangører Peter Karlsson håber, at festivalen endnu en gang kan fordoble sit besøgstal. Foto: Søren Kiehn - TV2 ØST

Blandt de bands, som spiller, finder man for eksempel "Sons of Death Valley". Få en forsmag på deres musik herunder - og læs mere om festivalen her:

Sons Of Death Valley - Fight Song (Official Video)

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App