20-årig stak af fra retten - blev anholdt i sin bil på havnen

Tirsdag stak en 20-årig udenlandsk mand af fra Retten i Nykøbing Falster, efter han havde fået en dom på seks måneders fængsel og et indrejseforbud. Foto: Thomas Nielsen - TV ØST

Tirsdag blev en 20-årig mand idømt seks måneders fængsel. Umiddelbart efter dommen lykkedes det manden at stikke af fra retten.

En dom på seks måneder og et indrejseforbud fik tirsdag en 20-årig mand til at stikke af fra Retten i Nykøbing Falster.

Efter dommen blev afsagt, gik den 20-årige mand ud for at tale med sin forsvarer om afgørelsen. Da forsvareren gik tilbage for at meddele, at han ville anke dommen, stak den 20-årige af fra retten og forsvandt.

Det skriver Folketidende.

Anholdt på havnen

Men det var ikke mange dage, den 20-årige havde i friheden.

Fredag eftermiddag fandt politiet nemlig frem til den 20-årige mand, der har bopæl i Vordingborg. Her holdt han parkeret i sin bil på havnen i Vordingborg, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i sin døgnrapport.

Klokken 15 blev han derfor anholdt og overført til afsoning af straffen.

Endnu en i rækken

Den 20-årige mand er dermed den tredje person, der stikker af fra et retsmøde inden for kort tid.

Den 30. april stak en 29-årig mand af fra Østre Landsret, som havde idømt ham otte års fængsel og udvisning. Det lykkedes manden at stikke af ved en fejl af politiet. Det lykkedes ham at løbe fra politiet, hvorefter han hoppede hurtigt ind i et køretøj, som holdt og ventede på ham.

Dagen efter anholdt det tyske politi den 29-årige mand ved færgen i Rostock.

Den 17. juni lykkedes det igen en mand at stikke af fra et retsmøde. Denne gang en 21-årig mand, som stak af fra et grundlovsforhør ved Retten i Næstved. Her stak manden af via et vindue på første sal.

Manden står stadig efterlyst hos politiet.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App