20-årig fængslet for drabsforsøg foran Fakta

00:22

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4. Video: Michael Johannessen

En 20-årig mand er blevet varetægtsfængslet, efter han ifølge politiet forsøgte at dræbe en 29-årig mand foran Fakta i Tølløse.

En 20-årig mand, der sigtes for drabsforsøg efter et knivoverfald foran Fakta i Tølløse mandag aften, er blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet fik anmeldelsen om knivoverfaldet kort før klokken 18.00 mandag aften, hvor en 29-årig mand blev stukket ned med en kniv foran Fakta i Tølløse, hvorefter gerningsmanden forsvandt fra stedet.

De har formentligt haft et skænderi, som har udviklet sig til det her knivstikkeri

Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi

Derfor sendte politiet flere patruljer med politihunde til området for at finde gerningsmanden. Klokken 19.21 sammen aften anholdt politiet en 20-årig mand, som de mener er gerningsmanden. 

Den 20-årige mand, der stammer fra Vig blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør som sigtet for drabsforsøg mod den 29-årige mand. Den sigtede kærede rettens afgørelse til landsretten.

- Nu har vi nogle uger til at få afhørt de vidner, som har overværet hændelsen, ligesom vi skal igennem nogle tekniske prøver, siger Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Uden for livsfare

Den 29-årige mand, der blev stukket med kniv, blev fragtet med ambulance til Holbæk Sygehus. Han blev mandag aften meldt uden for livsfare.

- Han har det efter omstændighederne godt, og han er blevet behandlet. Så der er ikke noget kritisk i den sammenhæng, siger Charlotte Tornquist.

Artiklen fortsætter under billedet.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4. Foto: Michael Johannessen

Politiet har endnu ikke fået belyst sagen af de involverede parter, derfor er det kun vidnernes udsagn, som politiet har på nuværende tidspunkt.

- De har formentligt haft et skænderi, som har udviklet sig til det her knivstikkeri. Men de ønsker ikke rigtig at medvirke til sagens opklaring, fortæller hun.

Både offer og den sigtede er i forvejen kendt af politiet – dog ikke for noget alvorligt, oplyser Charlotte Tornquist.

Søger stadig vidner i sagen

Selvom politiet har afhørt flere vidner, ønsker man stadig at høre fra flere, som kan bidrage med eventuelle oplysninger i sagen.

- Vi vil selvfølgelig altid gerne høre fra personer, som kan have set noget, siger Charlotte Tornquist.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App