Far til afdød dreng: - Jeg er virkelig nervøs for, at der er mere i omløb

I nat mistede Kim Christensen fra Dianalund sin søn, som døde efter at have taget MDMA. Han frygter, at flere vil lide samme skæbne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ved Dianalund Centret stod politiet i dag til rådighed for at hjælpe og vejlede bekymrede borgere, efter 16-årige Marcus Christensen fra byen i nat døde af at tage MDMA.

Også Marcus’ far, Kim Christensen, var mødt op – tydeligt tynget af sorg, men med et budskab.

- Jeg håber, at det kan være et kæmpe opråb til forældre og især de kære unge mennesker her i Dianalund. Tænk jer om med, hvad I går og indtager, siger han.

MDMA'S EFFEKT OG BIVIRKNINGER

Nervøs for, om der er mere derude

For Marcus Christensen startede det med hash for et par måneder siden og udviklede sig til, at han også skulle prøve MDMA, fortæller faren.

quote Jeg håber, at det kan være et kæmpe opråb til forældre og især de kære unge mennesker her i Dianalund

Kim Christensen, far til Marcus

- Nu er han død her få timer efter. Det er ikke fair. Og jeg er virkelig nervøs for, at der er mere i omløb. Jeg tvivler på, at det kun er Marcus. Det er min store frygt, siger han.

Kim Christensen blev ringet op af en af sønnens venner i nat klokken 00.30. Her fik han at vide, at Marcus var blevet lagt i en ambulance med hjertestop.

- Kort efter kunne jeg høre lægehelikopteren flyve henover Dianalund på vej mod Rigshospitalet. Jeg kørte direkte derind, men jeg fik at vide af læger og personale, at Marcus er gået bort.

Advarer andre på Facebook

Kim Christensen har også skrevet flere opslag på Facebook for at advare forældre og unge i området omkring Dianalund og Sorø mod de stærke stoffer.

- Jeg er knust og håber virkelig, I vil tage dette alvorligt, inden byen bliver ramt af endnu en tragedie. Tal med jeres unge mennesker, skriver han blandt andet i gruppen 4293 Dianalund.

Efter det tragiske dødsfald i nat er en 18-årig mand blevet sigtet for at have overdraget MDMA’en til Marcus Christensen. Han er også sigtet for uagtsomt manddrab.

Den 18-årige bliver netop nu fremstillet i grundlovsforhør. Han nægter sig skyldig.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er også ved at undersøge en adresse på Kolonivej i byen nærmere.

Politiet er i gang med at undersøge en adresse i Dianalund.
Politiet er i gang med at undersøge en adresse i Dianalund. Foto: René Lind - Lind Foto