¨

Værtsby

Nykøbing Falster

Værtsby

Nykøbing Falster


Tilmeld dig TV2 ØST Løbet 2021
Den 2. maj fra torvet i Nykøbing Falster

Til næste år afholder vi igen TV2 ØST Løbet på helt normal vis. Det bliver med start og mål den 2. maj 2021 på torvet i Nykøbing Faster, hvor der vil være masser af aktiviteter under hele løbet - også for dem, som bare kommer med for at kigge.
Ruterne kommer til blandt andet at gå over Frederik den 9. bro til Lolland-siden og vil blive fuld af oplevelser undervejs.

TV2 ØST Løbet er mere end et løb - det er en oplevelse.
TV2 ØST Løbet er et motionsløb for alle – både store og små, trænede og nybegyndere. Og vil eller kan man ikke løbe, så er der også mulighed for at gå ruterne.
TV2 ØST Løbet blev afholdt virtuelt i 2020 på grund af corona-krisen. Næsten 1000 var tilmeldt muligheden for at løbe eller gå en distance, hvor og hvornår man nu havde lyst til. Men samtidig i fællesskab med andre. 431 har været inde og skrive deres tider ind på hjemmesiden og dermed markeret, at også de har løbet eller gået.
I 2019 deltog over 2.000 i løbet i Ringsted.


Det koster 175 kr. at deltage - dog kun 75 kr. før børn til og med 12 år
Du kan igen i 2021 sikre dig en af de attraktive TV2 ØST Løbs T-shirts, ved at tilmelde dig løbet, inden den 13. april 2021 kl. 09.00. Online tilmeldingen vil herefter fortsat være åben, men det vil ikke være muligt at få en T-shirt med i prisen.
Der bliver taget tid på alle deltagere og man kan efterfølgende selv udskrive et diplom fra DGI’s hjemmeside. Alle børn under 12 år modtager en flot medalje, når de har gennemført løbet - uanset distance.

TV2 ØST har sammen med DGI arrangeret TV2 ØST Løbet siden 2007, og deltagerantallet har været støt sigende. Løbet skifter værtsby med jævne mellemrum og har således været forbi Næstved, Kalundborg, Holbæk, Vordingborg og altså Ringsted.
I 2021 arrangeres løbet i Nykøbing Falster i samarbejde med Guldborgsund Kommune og Gudborgsundløberne og Guldborgsund Triathlon Klub.

Årets t-shirtSe udsendelsen om det virtuelle løb

Nyhedsindslag fra 3. maj 2020

 Sponsorer og samarbejdspartnere: