Storstrømsbroen på Christiansborgs dagsorden

Quality Lolland-Falster (QLF), der står bag Lolland-Falster Lovestorm, har i dag inviteret til høring og debat på Christiansborg. På dagsordene er den nye Storstrømsbro.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I dag mødes Quality Lolland-Falster (QLF) med politikere på Christiansborg for endnu en gang at gøre opmærksom på den nye Storstrømsbro.

- Det er meningen med hele høringen at sætte fokus på alt det positive som broprojektet bidrager til - også for resten af landet. Det er ikke kun en folkelig protest over en bro, der er ved at skvatte sammen, men et oprigtig forsøg på at pumpe masser af innovation ind i den nye infrastruktur således, at landet får noget ekstra for de 4,2 milliarder, som den nye bro koster, siger Philip Rasmussen

Høringen starter klokken 13.30 og slutter omkring klokken 16.30.  

Formand for Folketingets Transportudvalg Lennart Damsbo-Andersen (Soc.Dem.) åbner og lukker høringen, som blandt andet vil byde på oplæg fra trafikforsker Uffe Palludan, direktør for Cyklistforbundet Klaus Bondam og flere oplægsholdere fra QLF selv.

QLF har arrangeret gratis bustransport til og fra Christiansborg. Bussen samler op i Nakskov, Maribo, Nykøbing Falster og Vordingborg. Omkring 25 personer har valgt at tage med bussen til København.

Kortfilm om Storstrømsbroen

Ved høringen i dag vil de præsentere en lille kortfilm, der handler om vigtigheden af en ny Storstrømsbro. Filmen forklarer også, hvilke muligheder de mener, den nye Storstrømsbro vil give – især i form af vækst på Lolland og Falster.

 

 

Du kan se hele filmen her: 

 

 


Nyhedsoverblik