Flemming Krøll er kåret til Årets Æreskunstner

Tidligere Revy-direktør for Nykøbing F. Revyen, Flemming Krøll, vinder ærespris.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Flemming Krøll har søndag aften vundet årets en pris som Årets Æreskunstner ved prisuddelingen Revyernes Revy, som finder sted på Bakken. 

I følge vores reporter, Philippa Maigaard, så var der stående bifald til Flemming Krøll, der kunne modtage sin pris på scenen. 

quote Det er stort. Man får et skulderklap, man ikke glemmer. Der er ikke en titel, der er større end Årets Æreskunstner.

Flemming Krøll

Prisen blev overrakt af skuespiller Asger Reher, der roste Flemming Krøll for sit store arbejde. 

- På baggrund af alt det, du har gjort for revyen generelt og for Nykøbing specielt, så er det fuldt fortjent at hædre dig som Årets Æreskunstner 2019, lød ordene fra Asger Reher.  

Og det er også en stolt Flemming Krøll, som TV2 ØST møder efter prisoverrækkelsen.

- Det er stort. Man får et skulderklap, man ikke glemmer. Der er ikke en titel, der er større end Årets Æreskunstner, lyder det fra Flemming Krøll. 

Flemming Krøll har for første gang overladt ledelsen af Nykøbing F. Revyen til andre kræfter, nemlig en duo, der kender stedet rigtig godt: Skuespiller Pernille Schrøder, som har stået på scenen i Nykøbing Falster revyen i nI sæsoner og Mickey Pless, som på fjerde år er kapelmester. 

Flemming Krøll har stået i spidsen for Nykøbing Falster Revyen i 28 år, men og har ikke sagt helt farvel endnu. I tre år er planen nemlig, at han fortsat skal være med i kulissen som en slags producer. 
 


Nyhedsoverblik