¨

Vordingborg spiller central rolle i kæmpe indsamlingsshow mod kræft

Sådan så de ud fredag aften ved Danmarks Borgcenter Foto: Diter Bruun

Den sydsjællandske by kommer til at lyse op, når Vordingborg lørdag aften danner ramme om et stort lysevent ved Knæk Cancer-indsamlingen.

Hele Danmark vil lørdag aften se Vordingborg lyse op, når de tænder for det store indsamlingsshow Knæk Cancer som vises på TV2.

Det sker i forbindelse med en lysceremoni, som afslutning på Knæk Cancer-ugen ved Danmarks Borgcenter. Ceremonien er til ære for dem, der er ramt af kræft og til minde om dem, vi savner.

I løbet af dagen vil det være muligt at købe lysposer på pladsen og dekorere dem med personlige hilsner og tegninger. Lysposerne vil blive stillet op som den kendte Knæk Cancer-blomsterformation.

Kendt navn optræder

En række lokale kunstnere vil i løbet af dagen optræde på en opstillet scene, og NOAH optræder med en akustisk koncert klokken 21.00 og frem mod selve lysceremoni.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget.

Knæk Cancer-indsamlingsshowet begynder klokken 19.45 på TV 2, som flere gange i løbet af aftenen vil stille igennem til i Vordingborg.

Arrangementet, der er gratis at deltage i, er et samarbejde mellem Knæk Cancer, Stafet For Livet Vordingborg, Kræftens Bekæmpelses Lokalforening og Vordingborg Kommune.

3.00 personer ventes at deltage ved dagens arrangement og lysceremoni.

01:09

TV2 ØST bad seerne om at komme på et bud på en Knæk Cancer-blomst i anledning af det store indsamlingsshow på TV 2 på lørdag. Vinderen blev Rideklub Vestsjælland:

Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App