¨

Vordingborg kommer på flasken

Foto: TV ØST

Sammen med 20 andre byer skal Vordingborg på etiketten af Faxe Kondis flasker fra slutningen af maj. En lokal har vundet pladsen på flasken.

Vordingborg er udråbt som en af de 21 byer, der kommer på Faxe Kondi-etiketter fra slutningen af maj. Det sker efter, at kreative, lokale ildsjæle fra hele landet foråret igennem har deltaget i Faxe Kondis store Bynavnskonkurrence, lyder det i en pressemeddelelse.

Kommunikationsrådgiver Henrik Byager kalder det et vigtigt slag for den lokale stolthed.

Siden marts har engagerede Faxe Kondi-fans kastet sig ud i alverdens kreative indslag i kampen om at se netop deres på by på en af de grønne flasker med læskedrik. Der er blevet dystet i discipliner som freestyle rap, kædebyg af sugerør, musiknumre spillet på flasker, bøvseudfordringer og meget mere i kampen om at blive udråbt som en af vinderne af den store Bynavnskonkurrence.

Kreative indslag

Nu er afgørelsen endelig truffet, og Vordingborg kan nu glæde sig til at se de første Vordingborg Kondi i butikkerne allerede i slutningen af maj.

- Vi er virkelig positivt overraskede over kreativiteten i de indslag, vi har set. Generelt har deltagernes forslag været meget innovative og gennemførte, og det har været sjovt at se, hvor meget energi deltagerne har lagt i at få en Faxe Kondi med deres eget bynavn. Samtidig er vinderne selvfølgelig nogle, der virkelig har skilt sig ud fra mængden heriblandt Andreas Erik Jørgensens indslag på vegne af Vordingborg, fortæller Senior Brand Manager for Faxe Kondi, Kirsten Roding til Radio HSR.

Viste sit yndlings Faxe Kondi sted

Andreas Erik Jørgensen har deltaget i kategorien 'Kondi Stedet' med et billede, hvor han viser sit yndlingssted at nyde en Faxe Kondi. Et foto, der på trods af den hårde konkurrence, hev sejren hjem og sikrede Vordingborg Kondi en plads på Faxe Kondi flaskerne.

Det er ikke kun Andreas Erik Jørgensen, der kan glæde sig over at vinde Bynavnskonkurrencen og titlen som 'byens helt'. Faktisk kan hele Vordingborg fejre, at de nu for alvor bliver 'Danmarkskendt'.

Styrker stoltheden

Ifølge brandingekspert Henrik Byager er det nemlig den slags små positive historier, der kan booste den lokale stolthed.

- At få sat sin by på Danmarkskortet på den måde handler i høj grad om at skabe positiv synlighed omkring det lokale. Det styrker både stoltheden og selvbevidstheden blandt indbyggerne i byerne – ikke mindst i de mindre byer, der pludselig kommer på landkortet på en sjov og opsigtsvækkende måde. Initiativer som dette er et livgivende tegn fra lokalsamfundene, der er med til at skabe god energi, forklarer Henrik Byager.

Vordingborg er én blandt 21 vindere af Bynavnskonkurrencen, der vil få deres bynavn på Faxe Kondi-flasker over hele Danmark. De unikke Faxe Kondi’er vil være at finde i både kiosker og supermarkeder fra slutningen af maj.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App