Vilde Vulkaner får vilde byger

Regn og byger vil præge starten på ungdomsfestivalen Vilde Vulkaner, hvor 9.000 børn og unge deltager.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De 9.000 deltagere i Vilde Vulkaner skal huske regntøjet og kan nok godt droppe solcremen, når de i dag pakker og tager af sted til regionens store lege- og musikfestival for børn i fritidsordninger.

Tirsdag, onsdag og torsdag byder nemlig på regn og byger. Først torsdag eftermiddag kigger solen for alvor frem over festivalen i Vordingborg.

Kraftige byger

Tirsdag og især onsdag ser det ud til, at der kommer skyet vejr med regn eller kraftige regnbyger over Vordingborg. Solen kan dog godt kigge frem af og til, siger Danny Høgsholt fra TV 2 Vejret til TV2 ØST.

Der er dog ingen grund til at huske vintertøjet til koncerterne med Shaka Loveless og Infernal. Det bliver nemlig lidt mere sommerlunt i løbet af dagene.

- Det afhænger selvfølgelig af, hvor meget solen får lov til at opvarme luften. Men jeg tror, vi får omkring 22 grader i Vordingborg onsdag og torsdag, siger Danny Høgsholt.

Blæsten intet problem for teltene

En god nyhed til de mange børn er dog, at vinden ikke ser ud til at blive særlig kraftig. Der skulle derfor ikke blive problemer med at sove i telt.

- Vinden bliver følbar, men stadig ret svag. Måske kan den blive lidt mere kraftig torsdag, hvor vinden kommer fra vest – men det burde stadig ikke give problemer, siger Danny Høgsholt.

Det er 19. gang, at der afholdes Vilde Vilkaner i Vordingborg.