¨

Vilde Vulkaner er klar til børn og mobiltelefoner

Foto: TV ØST

Der bliver pres på mobilnettet, når 10.000 børn og unge fra tirsdag samles til festival i Vordingborg. Telenor opstiller en mobilmast for at forbedre dækningen.

Når 10.000 børn og unge fra tirsdag samles til Vilde-Vulkaner festival i Vordingborg, vil der komme pres på mobilnettet. Der skal både sendes Snapchats, lægges opdateringer på Facebook og Instagram, og måske skal der ringes til mor eller far.

- De unge kommer ikke kun for at høre L.I.G.A., Christopher, Wafande og Carpark North live. De har også en forventning om at kunne uploade fotos på Snapchat, Facebook og Instragram uden forsinkelser, selvom de er 10.000 deltagere forsamlet på et begrænset areal. Derfor har vi valgt at sætte en ekstra mobilmast op under festivalen, siger Kim Krogh Andersen, netværksdirektør i Telenor.

Den midlertidige mast vil blive sat op ved Vordingborg Kasernes område nord for teltområde Lilla.

For forældrene er det også vigtigt, at mobilnettet det virker. For at kunne sende børnene trygt afsted på Danmarks største festival, er det vigtigt, at de kan komme i kontakt med deres børn, hvis det er brug for det.

- Vi gør alt for at sikre, at både de unge og deres forældre får en så god oplevelse som overhovedet muligt, men med det store antal besøgende kan vi ikke udelukke, at der kan forekomme tidspunkter, hvor vores anstrengelser kommer til kort, selvom vi opgraderer netværket, siger Kim Krogh Andersen.

Telenor opsætter ikke kun en mobilmast på Vilde Vulkaner. Over de næste par måneder vil Telenor køre med fire lastbiler med ekstra mobilmaster. I alt vil de besøge 50 festivaler og koncerter hen over sommeren.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App