Vilde Vulkaner er klar med årets musikprogram

11.500 gæster kan se frem til at høre blandt andre Alphabeat til næste sommer, når der igen bliver afholdt Vilde Vulkaner i Vordingborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Når børn og pædagoger til næste sommer valfarter til Vordingborg for at spille og høre musik, kan de glæde sig til flere store danske navne.

Vilde Vulkaner 2020 er allerede udsolgt, og de institutioner, der har fået billetter til næste års festival, kan se frem til at høre blandt andre Alphabeat, når de går på scenen til sommer.

quote Vi er så heldige, at vi har fået lavet en aftale med Alphabeat

Frank Villumsen, leder, Vilde Vulkaner.

- Vi er så heldige, at vi har fået lavet en aftale med Alphabeat, som var her for en del år siden, fortæller Frank Villumsen, der er leder af Vilde Vulkaner.

Hurtigt udsolgt

Billetterne til festivalen i 2020, blev sat til salg den fredag, børn og pædagoger tog hjem fra Vilde Vulkaner 2019. Billetterne blev udsolgt på fire timer.

Private kan ikke købe billetter til Vilde Vulkaner, men det kan institutioner med børn i alderen fra syv til 14 år.

Artiklen fortsætter under billedet.

Sådan ser det ud, når Danmarks største børnefestival - Vilde Vulkaner - er i gang.
Sådan ser det ud, når Danmarks største børnefestival - Vilde Vulkaner - er i gang.

- De bruger det som koloni. I stedet for at tage i spejderhytten og sidde omkring lejrbålet, så tager de på Vilde Vulkaner, fortæller Frank Villumsen.

Ny struktur

Lige nu er det Vordingborg Kommune, der driver Vilde Vulkaner. Men i fremtiden kommer festivalen til at blive drevet som en forening.

- Vi har længe haft et ønske om at bringe beslutningerne tættere på den store gruppe af frivillige, der er med til at lave festivalen, siger Frank Villumsen.

DE SPILLER PÅ VILDE VULKANER I 2020

Programmet for Vilde Vulkaner 2020 er næsten helt på plads. Et enkelt navn mangler dog at falde på plads.

Udover Alphabeat skal blandt andre Carpark North og Gilli spille på festivalen, og i dagtimerne onsdag og torsdag er de alle de deltagende institutionerne, der optræder for hinanden.

Sådan så det ud, da 11.500 børn i sommeren 2019 besøgte Vilde Vulkaner.