Væltet lastbil skaber problemer på Sydmotorvejen

En lastbil med træstammer er væltet på Sydmotorvejen. Motorvejen har delvist været lukket som en følge af uheldet, og politiet kan ikke sige, hvornår situationen normaliseres.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Trafikken på Sydmotorvejen er tirsdag morgen generet af et færdselsuheld på Sydmotorvejen.

Det sker efter en lastvogn med tømmer er væltet på Sydmotorvejen, og store træstammer er faldet ned og og har forårsaget skader på autoværnet mellem de to kørebaner. En del af autoværnet blev skubbet ud i motorvejens venstre spor ved uheldet.

Det oplyser Syddsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Vi ved ikke, hvorfor lastbilen forulykkede, men lige nu er der fortsat et større oprydningsarbejde på stedet - og vi har endnu ingen ide om, hvornår arbejdet afsluttes, siger vagtchef Anders Mikkelsen.

Uheldet er sket lige syd for afkørsel 39 Båse, og trafikken i begge retninger har været påvirket af uheldet. Værst i nordgående retning, hvor trafikken helt blev afbrudt i 20 minutter omkring klokken 8:30.

- Nu har vi fået fjernet træstammerne. Nu mangler vi at få selve lastvognen væk, og få fjernet den ødelagte del af autoværnet, siger Anders Mikkelsen. Han siger, at det er muligt, at autoværnet på stedet ikke udbedres i denne omgang - men at man i stedet vil oprette en hastighedsreduktion og i stedet fikse autoværnet på et mere roligt tidspunkt.

Chaufføren af lastbilen er efterfølgende bragt til kontrol på sygehuset, men skulle være sluppet fra uheldet med knubs.