¨

Ukendte gerningsmænd kastede sten mod jobcenter: - Her er jo ikke tale om drengestreger

00:39

Borgmesteren i Vordingborg Kommune, socialdemokraten Mikael Smed, reagerer nu kraftigt. Det sker, efter to større sten blev kastet gennem et vindue til kommunens jobcenter i aftes.

Mandag aften blev der kastet sten gennem to ruder på jobcentret i Vordingborg. Borgmesteren tager skarp afstand fra stenkastene.

Ukendte gerningsmænd kastede mandag aften sten gennem to ruder på Jobcentret i Vordingborg.

Ruderne blev knust, men ingen personer kom til skade. Det oplyser vagtchef, Stefan Jensen, fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. 

Der var lys i bygningen, da flere personer var på rundvisning inde i jobcentret. Men ingen så, hvem der kastede stenene. Derfor har politiet heller ikke et signalement af gerningsmændene. 

Læs også Kommunalt ansatte udsat for chikane på nettet

Borgmester tager afstand fra stenkast

Rundvisningen foregik i den anden ende af jobcentret, end hvor stenene blev kastet. 

- Til alt held sad der ingen ved de skrivebord, hvor stenene havnede. Havde der gjort det kunne det være endt meget galt, siger Mikael Smed, borgmester i Vordingborg Kommune, i en pressemeddelelse.

- Her er jo ikke tale om drengestreger, men om at man udsætter vores medarbejdere for fare. Vi hverken kan eller vil finde os i forhold, som kan gøre vores medarbejdere utrygge, og vi håber, at politiet vil gøre alt, hvad de kan, for at finde frem til gerningsmændene, siger han.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App