¨

Udstillingen "Det bedste fra fotobloggen" aktuel i Kulturarkaden

Foto: TV ØST

Kulturarkaden i Vordingborg er aktuel med fotoudstillingen "Det bedste fra fotobloggen" af Kresten Fjord.

I Kulturarkaden i Vordingborg er Kresten Fjord i øjeblikket aktuel med fotoudstillingen "Det bedste fra fotobloggen". Bjarne Fehstedt fra Stensved har været forbi med sit kamera. Han skriver følgende i en mail til TV ØST om udstillingen:

- Kresten Fjord er medieunderviser på efterskolen Grønsund, og har altid taget mange billeder rundt om i verden. Flere af hans elever samt venner efterlyste en deling af nogle af de billeder han gik og tog. Dette resulterede i en fotoblog på Facebook, som Kresten har valgt at kalde “fjordfoto”. Bloggen er overraskende hurtigt blevet ganske populær og har nu over 16.000 følgere, som hver dag kan opleve et nyt billede, skriver Bjarne Fehstedt.

Maj måneds udstilling hedder “Det bedste fra fotobloggen”, og er et udpluk af bloggens billeder, som har skabt debat eller glæde. Motivvalget til udstillingen er alt fra besøg hos Ladai Lama i Himmalaya, roadtour gennem USA til Farø broen i storm. 

Udstillingen kan ses i Kulturarkaden i Vordingborg frem til den 2. juni.

Videoen fra udstillingen nedenfor er oploadet af Bjarne Fehstedt, der er medlem af ØSTHOLDET. Læs mere om ØSTHOLDET - KLIK HER:

00:56 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App