¨

Udlejer: Jeg kendte ikke til rockerklubhus

Foto: TV ØST

Udlejeren af huset på Boulevarden 3 kendte intet til, at hans hus muligvis skal omdannes til klubhus for rockere.

En regulær storm af facebookkommentarer og sms’er blev virkeligheden for udlejeren af det hus i Vordingborg, som måske er det nye tilhørssted for supportere til Bandidos. TV2 Øst kunne i torsdags fortælle, hvordan både Politi og Vordingborg Kommune har skærpet opmærksomheden om det grå hus på Boulevarden 3 i Vordingborg, fordi en person med rockerrelationer har lejet sig ind i huset.


TV2 Øst har løbende været i kontakt med udlejeren af huset, som sat sit hus til leje på Boligportalen. Han ønsker at være anonym, men han fortæller til TV2 Øst, at han intet kendte til, at lejeren af huset havde relation til rocker- og bandemiljøet.  


- Jeg blev i sidste måned kontaktet af en mandlig lejer, der lød som om, han kom fra Falster. Vi mødtes ude ved huset flere gange for efterfølgende at underskrive en lejekontrakt på to år og tre måneder. Jeg troede bare, at han ville bo i huset, siger udlejeren.


Efterfølgende har udlejer opsøgt lejeren på adressen og spurgt, om huset skal bruges til klubaktiviteter, men lejeren har ikke ønsket at oplyse, hvad der skal ske med huset.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App