Tyv kom ind i soveværelse til mor og søn

Natten til onsdag var der indbrud hos Sabrina Larsen. Tyven var så dristig at liste sig ind til hende og sønnen i soveværelset for at lede efter værdier.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var en dristig tyv, som natten til onsdag begik indbrud i Sabrina Larsens hus i Vordingborg. Mens hun og sønnen på 6 år lå og sov, gik en eller flere gerningsmænd i gang med at kigge huset igennem for værdier, og de gik tæt på i jagten efter værdier.

- Jeg kan se, at de har været inde i soveværelset, hvor vi lå og sov. Det, synes jeg er rigtigt klamt. Kommoden stod åben, så de har været inde og kiggen den igennem, mens vi var i rummet. Man kan jo ikke lade være med at tænke på, hvad der var kunne være sket, hvis vi var vågnet, siger Sabrina Larsen.

Haft indbrud før

Hun gætter på, at indbruddet er sket mellem klokken 00.45 og klokken 4.30, hvor hun vågnede. Da hun ville gå ned ad trappen, opdagede hun, at lyset var tændt i entreen, og at der var koldt i huset. Samtidig så hun, at hendes computer manglede på skrivebordet, og så var hun godt klar over, at der nok havde været indbrud.

- Jeg havde også indbrud i 2009, så det sidder lidt i en. Derfor turde jeg heller ikke at gå ned, men gik op med det samme igen. Jeg sad bare og rystede, inden jeg fik ringet til politiet, fortæller hun.

Bare ikke bilen...

Tyven er kommet ind ved at tage et vindue ud, og det er lykkedes vedkommende at stikke af med en Macbook Pro, en iMac, parfumer og Sabrina Larsens nøgler. I første omgang undrede hun sig over, hvad de skulle med dem, men det fandt hun ud af.

- Jeg nåede lige at sige 'bare de ikke har taget bilen', og så gik jeg udenfor og så, at de havde smidt autostolen på græsset, og at bilen var væk. Det er godt nok irriterende, siger hun.

Hun beskriver bilen som:

  • Toyota Corolla årgang 1994
  • Rød
  • Registreringsnummer: RC 36 875
  • Den er falmet i farven og sort i begge sider ved bagerste skærmkasser

Hvis nogen ser den, må de meget gerne kontakte politiet på telefon 114.

[video:videonode:214422]