TV ØST vært spiste maling: Sendte live med hvide læber

Casper Dalgård, der er vært på TV ØST, kom helt ufrivilligt til at stå for aftenens underholdning, da han fredag sendte live med hvide læber efter at have spist maling.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

TV ØST vært Casper Dalgård fik en noget underholdende rolle i fredag aftens nyhedsudsendelse, da han spiste maling. Casper Dalgård sendte live fra Ringsted, hvor håndværkere fra firmaet Egen Vinding & Datter er ved at bygge Det Åndbare Hus. Et projekt, hvor firmaet sammen med landets fremmeste eksperter vil forsøge at give et videnskabeligt bevis for, at det er langt bedre for os at bo i huse, der udelukkende er bygget af naturmaterialer.

Malingen var derfor også af naturprodukter, og Casper Dalgård ville for åben skærm vise, at man kunne spise den. Det var for så vidt også fint nok, men hvad han ikke lige havde taget med i overvejelserne om smagsprøven var, at noget af malingen blev siddende på hans underlæbe under resten af interviewet - formentligt til stor og morsom underholdning for seerne.

- Jeg havde ikke overvejet, at det ville se så dumt ud bagefter med maling rundt om munden – jeg er bange for, at seerne havde svært ved at fokusere på, hvad jeg sagde under resten af indslaget. Men det var flot, at Kai, som jeg interviewede, kunne holde masken under interviewet, siger Casper Dalgård dagen derpå.

Smagte af tandpasta uden smag

Nu mangler så bare svaret på, hvordan sådan en bæredygtig maling egentligt smager.

- Det smagte som tandpasta uden smag – det var ikke så slemt, men det var faktisk ret svært at få vasket munden og læberne bagefter. Jeg drak over en liter vand bagefter og skurede læberne temmelig længe, siger den friske smagstester, der måske fik lige rigeligt maling i maven.

- Jeg skulle nok have taget en lidt mindre skefuld, for jeg kunne faktisk godt mærke det lidt i maven en times tid efter. Men jeg sov fint, og jeg har det fint her dagen efter, siger Casper Dalgård.

dalgaard_mr._whitelips.jpg
Foto: TV ØST