TV ØST går i luften med nyt studie

I dag fredag går TV ØST i luften med et nyt studie.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er blevet knoklet i månedsvis for at få TV ØSTs nye studie færdigt, og i dag fredag den 11. december er vi klar til at vise det frem på skærmen.

Studiet fik premiere i vores nyhedsudsendelse klokken 17.10 med Tina Bjaaland i værtsstolen, og fredag vil det også være muligt at kigge ind i de nye kulisser klokken 18.15 og 19.30.

Det er efterhånden to et halvt år siden, at vi sidst fik nyt studie her på TV ØST, og selv om det for så vidt ikke er ret gammelt, var det tid til opgraderinger.

- Der er behov for at udvikle sig hele tiden. Det nye studie bygger videre på det gamle og giver os nogle flere muligheder. Værterne bliver eksempelvis sat mere i scene, og de får mulighed for at bevæge sig rundt til flere positioner, siger chefredaktør Jens Østergaard om nogle af de nye tiltag.

Studiet er bygget op om en stor, grøn skærm, som bliver lagt sammen med nogle grafikbilleder, der gør, at seerne ude foran skærmen får et nyhedsstudie og ikke en grøn skærm at se.

Ovenfor kan du se billeder af det nye studie, og videoen nedenfor viser indslaget fra 28. maj 2013, hvor vi gik i luften med det nyhedsstudie, der nu ligger til grund for det nye, og som dengang gennemgik en gennemgribende opgradering.

Her kan du se fredagens første udsendelse i det nye studie: