¨

Tusindvis af gymnaster i forårsopvisning

Akro er gymnastik og akrobatik kombineret. Her er det gymnaster fra Toreby-Sundby gymnastikforening

Mange sportshaller var her i weekenden fyldt til bristepunktet, da DGI Storstrømmen afholdt deres årlige forårsopvisning for gymnaster.

Hele vinteren har gymnasterne fra Toreby-Sundby gymnastikforening øvet sig. 7-årige Maria Gondar er vild med akrogymnastikken.

- Man kan lære en masse ting, og så synes jeg også, at det er sjovt, fordi jeg har min storebror og min mor med også. Så har man en stor familie her, siger Maria Gondar fra Nykøbing Falster.

Maria Gondar viste, sammen med de andre gymnaster fra Toreby-Sundby akrohold, hvad de kunne, da der i dag blev afholdt gymnastikopvisning i Møn-Hallerne til årets forårsopvisning.

- Nogle gange bliver man genert, fordi der er rigtig mange mennesker derude, siger Maria Gondar.

Gymnaster over hele regionen

DGI Storstrømmen afholdt i sidste weekend og denne weekend forårsopvisning, hvor 10.000 gymnaster fordelt på 32 forskellige hold viste, hvad de har øvet sig på.

- Det er jo dejligt at have øvet sig op gennem vinteren og så kunne komme ud i foråret og vise, hvad vi har lært, siger Dicte Stæchmann, der er træner for et af Toreby-Sundby Gymnastikforenings akrohold.

Det var ikke kun i Mønhallerne, der i dag var fyldt med glade gymnaster og deres pårørende. I VU-hallen i Vordingborg, Maribo Hallerne, Faxe Hallen og Næstved Hallerne afholdt DGI også forårsopvisninger.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App