¨

Tricktyve hærger i lokale butikker

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Politiet jagter to tricktyve, som har været på spil i Næstved og Vordingborg.

To tricktyve plager for tiden lokale butikker på Sjælland, hvor de stjæler fra ansatte.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Fredag eftermiddag var to forretninger udsat for tyveri, og både fremgangsmåde og signalement tyder ifølge politiet på, det kunne være de samme gerningsmænd.

Klokken 12.50 kom en mand og en kvinde ind i gulv- og tæppebutikken Garant på Vognmandamarken i Vordingborg. Efter blot et øjeblik i butikken, forlod de stedet igen. Kort efter opdagede en medarbejder, at hendes pung var blevet stjålet fra en taske, som stod i et baglokale.

Søger vidner i sagen

Senere samme dag klokken 17.45 var tøjbutikken Dania i Næstved udsat for et tyveri. Tyvene lagde en bunke tøj på disken oven på en iPhone, men pludselig var parret nødt til at forlade butikken. Samtidig forsvandt mobilen.

De to tyve beskrives som:

  • Kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, 35-40 år gammel, omkring 160-165 cm høj. Hun var spinkel af bygning, var brun i huden og havde sort hår. Hun var iført sort jakke, sorte bukser og havde flade sko på.
     
  • Mand, sydlandsk af udseende, 35-40 år, omkring 170-180 cm høj. Han havde kort, sort hår og var også klædt i sort.

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Se mere

Derfor vil politiet gerne i kontakt med vinder, som har bemærket noget usædvanligt eller har oplysninger om de to tricktyve.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App