¨

Tre skunklaboratorier afsløret

Foto: TV ØST

Politiets specialpatrulje har inden for en uge fundet og tømt ikke mindre end tre skunklaboratorier forskellige steder i politikredsen.

Hele tre skunklaboratorier er blevet afsløret inden for den seneste uge. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i torsdagens døgnrapport.

De tre laboratorier er fundet på baggrund af henvendelser fra borgere. I sidste uge blev der fundet et lidt større væksthus på Tillitsevej i Dannemare med over 1.500 planter. Det svarer til en produktion på over 50 kilo marihuana. En 49-årig mand blev anholdt, og i et efterfølgende grundlovsforhør blev han varetægtsfængslet for lukkede døre.

Tirsdag klokken 11.06 blev en 45-årig kvinde anholdt på en adresse i Korsør, hvor der også blev fundet en stor mængde skunkplanter – svarende til omkring 17 kilo marihuana. Kvinden bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre ved retten i Næstved med henblik på varetægtsfængsling.

I begge sager er der formodning om, at andre personer har medvirket til driften af væksthusene.

Endelig gennemførte politiets Task Force Øst (TFØ) en ransagning af en adresse i Borre på Møn i mandags, og her blev der fundet et væksthus med 372 planter svarende til cirka ni kilo marihuana. Beboeren på sidstnævnte adresse blev løsladt igen efter afhøring.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App