Tre skunklaboratorier afsløret

Politiets specialpatrulje har inden for en uge fundet og tømt ikke mindre end tre skunklaboratorier forskellige steder i politikredsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hele tre skunklaboratorier er blevet afsløret inden for den seneste uge. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i torsdagens døgnrapport.

De tre laboratorier er fundet på baggrund af henvendelser fra borgere. I sidste uge blev der fundet et lidt større væksthus på Tillitsevej i Dannemare med over 1.500 planter. Det svarer til en produktion på over 50 kilo marihuana. En 49-årig mand blev anholdt, og i et efterfølgende grundlovsforhør blev han varetægtsfængslet for lukkede døre.

Tirsdag klokken 11.06 blev en 45-årig kvinde anholdt på en adresse i Korsør, hvor der også blev fundet en stor mængde skunkplanter – svarende til omkring 17 kilo marihuana. Kvinden bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre ved retten i Næstved med henblik på varetægtsfængsling.

I begge sager er der formodning om, at andre personer har medvirket til driften af væksthusene.

Endelig gennemførte politiets Task Force Øst (TFØ) en ransagning af en adresse i Borre på Møn i mandags, og her blev der fundet et væksthus med 372 planter svarende til cirka ni kilo marihuana. Beboeren på sidstnævnte adresse blev løsladt igen efter afhøring.