¨

Træf for gamle elever på skolen i Mern

Foto: TV ØST

For første gang nogensinde åbnede skolen i Mern i dag dørene for gamle elever og lærere.

Omkring 85 tidligere elever mødte i dag op for at gense skolen og klassekammeraterne - et arrangement som er blevet stablet på benene af tre tidligere elever.

- Man vi gerne vide, hvordan det går med dem, man har gået i skole, og hvad de laver, lød det fra tidligere elev og initiativtager Annette Andersen.

Dagen begyndte med flaghejsning og morgensang i skolegården. Herefter blev de tidligere elever budt velkommen af skolens afdelingsleder Bendt Wietrup og den tidligere skoleinspektør Sanne Jacobsen. Efter talerne blev de besøgende budt på kaffe og kage, og der var rundvisning på skolen.

En af de elever som deltog i arrangementet var Vagn Johannessen, som ikke har besøgt skolen, siden han gik ud i 1955. Både skolens udseende og undervisningens indhold har ændret sig siden, alligevel vækkede besøget minder.

- Jeg er sådan lidt rørt over det, for jeg har haft mange gode timer her, lød det fra Vagn Johannessen.

Initiativtagerne bag dagens arrangement overvejer at gøre træffet for tidligere elever til en årlig tilbagevendende begivenhed. De tidligere elever holder desuden kontakten ved lige i facebookgruppen 'Gamle elever fra Mern skole'.

02:09 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App