Teaterskole sælger ud af kostumer

I weekenden blev der afholdt loppemarked på Teaterbygningen Fanefjord i St. Damme på Vestmøn. Her solgte skolen ud af kostumer fra 35 produktioner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Farverige parykker, store hatte, kjoler og kongekapper blev blandt andet sat til salg i weekenden, da der blev afholdt loppemarked på Teaterbygningen Fanefjord i St. Damme på Vestmøn

I 20 år var Teaterbygningen Fanefjord et uddannelses- og botilbud til unge med særlige behov. Men gennem årene faldt elevtallet fra 35 til 7, så til sidst valgte forstanderparret Anne Hvid Harvig og hendes mand at lukke skolen.

- Vi havde nogle elever, der skulle have fortsat. Vi har haft 202 elever i gennem tiden her på stedet. Det sidste hold blev så det sidste, og det var svært. Men nu er vi kommet videre, siger Anne Hvid Harvig.

Så siden august har skolen været nedlagt. Derfor skulle der sælges ud af kostumer og rekvisitter fra skolens 35 teaterproduktioner. Blandt andet Odyséen, Askepot og H.C. Andersens eventyr Den Lille Havfrue. Og selvom Anne Hvid Harvig nu måte sælge ud af minderne, tog hun det med oprejst pande.

- Der var en mormor, der kom og købte nogle kostumer til sit barnebarn. Så ballerinaen Elvira Madigans lille ballerinakjole kommer også til at leve videre, så det er dejligt, siger Anne Hvid Harvig.

Forstanderparret har allerede afholdt to loppemarked forinden, hvor de solgte ud af køkkengrej og møbler fra de tidligere elevværelser. Men de mangler stadig at tømme to lofter, så de planlægger at afholde to loppemarkeder - en om to uger og en om en måned.