¨

Teaterforestilling fra Vordingborg er nomineret til Årets Reumert

1 af 2

Skjult Nummer er en teaterforestilling fra Vordingborg, og den er netop blevet nomineret til Årets Reumert 2018 for bedste performance.

Forestillingen Skjult Nummer af Cantabile 2, egnsteater i Vordingborg, er blevet nomineret til Årets Reumert 2018 for bedste performance.

Skjult nummer spillede blandt andet i Vordingborg under Waves Festival 2017, hvor der var udsolgt alle fire aftener.

- Vi er glade og stolte over, at der også på nationalt plan bliver lagt positivt mærke til vores særlige, deltagerinvolverende og intime teaterform, siger Nullo Facchini, instruktør og kunstneriske leder Cantabile 2 i en pressemeddelelse.

Det glæder os meget, at vi som egnsteater stadig kan bidrage til at brande Vordingborg som en markant kulturkommune

 Nullo Facchini, instruktør og kunstneriske leder, Cantabile 2

Instruktør: Det glæder os meget

Skjult Nummer er en forestilling, som engagerer publikum ved at inddele dem i to grupper. Hver gruppe vil have deres helt egen rejse igennem forestillingen, hvor de skal samarbejde om at finde vej. Rejsen fører deltagerne til møder i private stuer og soveværelser, igennem skøn natur og grumt forfald, eller på jagt efter skjulte spor i byens beværtninger.

Det er anden gang, Cantabile 2 er blevet nomineret til Årets Reumert.

- Vi er blevet nomineret en gang før, i 2013, for forestillingen Life Live!, og det glæder os meget, at vi som egnsteater stadig kan bidrage til at brande Vordingborg som en markant kulturkommune, siger Nullo Facchini, instruktør og kunstneriske leder, Cantabile 2, i en pressemeddelelse.

Anmelder: "Skjult Nummer" en rejse for livet

Læs også International teaterfestival indtager Vordingborgs gader

"Skjult Nummer er en rejse for livet. En udforskning af at leve, en udfordring i at mærke livet, og en opfordring til at få det bedste ud af livets skjulte glæder. Du er selv med til at skabe din rejse, dit liv.”

Sådan skrev anmelder Betinna Nielsen til Magasinet KBH, København, CPH STAGE, 2017.

En anden anmelder Sandra Bøgelund Bech, Peripeti skrev således: "Jeg gik hjem fra Skjult Nummer med en oplevelse af stor ro og taknemmelighed over at have haft mulighed for at være en del af dette magiske univers for en aften."

Prisuddelingen finder sted på Skuespilhusets Store Scene lørdag den 9. juni i et stort show fra kl. 18.30, og det vil blive livestreamet på http://www.facebook.com/aaretsreumer.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App