To tatovørbutikker i regionen forsøgt nedbrændt

En tatovørbutik i Vordingborg og en tatovørbutik i Holbæk blev mandag aften sat i brand. Politiet formoder, at de to ildspåsættelser er forbundet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To tatovørbutikker er sent mandag aften blevet sat i brand.

Kl 21.26 får Midt- og Vestsjællands Politi melding om en brand i Smedelundsgade i Holbæk.

Det er i tatovørbutikken Extreme Art Tattoo, der er brand, og beboerne i ejendommen bliver evakueret. 

Tatovørbutikken udbrænder totalt, men branden begrænser sig til butikken, og beboerne kan derfor vende tilbage til deres lejligheder.

Vidner ser en bil køre derfra. Politiet har en stærk mistanke om, at branden er påsat, samt at den har forbindelse til en anden ildspåsættelse i en tatovørbutik i Vordingborg.

Det oplyser vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi.

- Det er nærliggende at tro, at de to brande har forbindelse til hinanden, men det må de nærmere undersøgelser vise, siger Thomas Jørgensen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Anden brand tydeligt påsat

Den anden brand sker i Algade i Vordingborg i tatovørbutikken Bad Boyz Tattoo kl. 23.19.

Branden når ikke at gøre de store skader, idet et vidne hurtigt får slukket den.

De første undersøgelser har vist tydelige tegn på, at branden er påsat. Det meddeler vagtchefen ved Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi.

- Der er formentlig knust en rude og kastet noget brandbart ind, siger Søren Østervig, vagtchef hos Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi.

Politiet vil ikke kommentere på, om brandene kan være rocker- eller banderelaterede. 

Også en tatovørbutik i Birkerød er ifølge flere medier blevet sat i brand natten til tirsdag.

Den anden tatovørbutik der blev forsøgt påsat mandag aften er Bad Boyz Tattoo på Algade i Vordingborg. Her skete ingen markante skader, fordi et vidne nåede at slukke branden.
Den anden tatovørbutik der blev forsøgt påsat mandag aften er Bad Boyz Tattoo på Algade i Vordingborg. Her skete ingen markante skader, fordi et vidne nåede at slukke branden.
Foto: Per Rasmussen