¨

Stjal taxa - endte i biljagt med 150 km/t

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

En 31-årig mand fra Maribo er sigtet for blandt andet biltyveri og spirituskørsel, efter tyveri af en taxa lørdag endte i biljagt med 150 km/t ved Vordingborg

Tyveriet skete i Vordingborg omkring klokken 19:30, hvor den 31-årige henvendte sig til en taxachauffør og ville køres til København. Kunden skulle dog første hæve penge, men ved Nordea i Vordingborg lykkedes det den 31-årige at stjæle taxaen. Taxachaufføren tilkaldte politiet, der forfulgte manden i taxaen og resulterede i en voldsom biljagt.

Smadrede bil og elskab
Manden bag rattet i taxaen kørte med omkring 150 km/t ud ad Københavnsvej ved Vordingborg. I Nyråd bankede taxaen op i en lille 
VW UP og fortsatte ind i et elskab. Herfra fortsatte manden i taxaen ud af byen uden dæk på fælgende, indtil taxaen endte i grøften udenfor byen.

Kørt til Oringe
Manden blev anholdt ved taxaen og er nu blandt andet sigtet for overtrædelse af færdselsloven, tyveri af taxaen og spirituskørsel. Den 31-årige var i forvejen patient på det psykiatriske hospital på Oringe i Vordingborg og blev efter endt afhøring kørt tilbage dertil. 

00:49 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App