Stangberuset spritbilist var for fuld til at blæse i alkometer

En svært beruset kvinde kan se frem til et retsligt efterspil, efter hun sent mandag aften kørte spirituskørsel og endte med at køre galt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En kvinde fra Vordingborg kan se frem til et retsligt efterspil, efter politiet sent mandag aften fandt hende sovende i sin bil i Vordingborg.

Hendes bil havde slingret så meget, at den var kommet over i den modsatte side af vejen, hvor den havde ramt autoværnet og havde sat sig fast i den bløde rabat. Hun sad stadig i førersædet, nøglen sad i tændingen og var drejet rundt, selvom bilen var gået i stå.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

 

LÆS OGSÅ: Elektriker gjorde makabert knoglefund

 

Sjælden dobbelt

- Hun var så beruset, at hun ikke var i stand til at samarbejde med politiet eller til for eksempel blæse i alkometeret, så vi tog hende med og fik taget en blodprøve, fortæller vagtchef Ehm Christensen.

Han oplyser, at det er sjældent, at politiet træffer så berusede kvinder i trafikken. Hun var dog ikke den eneste svært berusede kvinde i trafikken natten til tirsdag. Også i Dalmose blev en kvindelig spritbilist anholdt. Her lød alkometer-målingen på næsten 2 promille alkohol i blodet.

 

LÆS OGSÅ: Borgere vil kræve erstatning efter vejlukning