Stadig ingen spor af Martin Leider Olsen

Det er nu over en måned siden, at 31-årige blev meldt savnet, og der er stadig ikke nogen spor af den unge viceborgmester fra Vordingborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

38 dage er der gået, siden nogen sidst så Martin Leider Olsen. Mandag den 17. februar blev han meldt savnet, og siden har ingen set ham.

- Han er stadig efterlyst som savnet, men vi er ikke kommet nærmere, hvad der kan være sket, og vi har hverken modtaget livstegn fra ham eller oplysninger om, at han er omkommet, lyder det fra Ove Nielsen, der er leder af lokalpolitiet i Vordingborg.

Hans mor fattede mistanke

Martin Leider Olsen er socialdemokratisk medlem af byrådet i Vordingborg, 2. viceborgmester og ansat som lærer på Vordingborg Gymnasium. 17. februar holdt han møde med en række lokale fagforeninger og folketingspolitikeren og partifællen Pernille Rosenkrantz-Theil. Senere på dagen skulle han mødes med den socialdemokratiske gruppe på Vordingborg Rådhus, men han dukkede aldrig op.

Martin Leider Olsens familie talte i telefon med ham på dagen, og moren fik en fornemmelse af, at noget var galt og kontaktede senere politiet. Ud på aftenen blev hans hvide Peugeot 107 fundet tæt på Storstrømsbroen, hvor politiet frygter, at han har kastet sig ud fra.